Авто 1998 року та зарплати за сумісництвом. Що задекларували заступники голови Чернівецької облради Гуйтор та Павлюк

За інформацією: Суспільне Чернівці.

Заступники голови облради Микола Гуйтор та Михайло Павлюк. Джерело: facebook/Микола Гуйтор, facebook/Михайло Павлюк

У голови Чернівецької обласної ради є два заступники: Микола Гуйтор та Михайло Павлюк. Вони оприлюднили свої декларації за 2022 рік. Суспільне Чернівці розповідає, що задекларували заступники.

Микола Гуйтор

У декларації за 2022 рік Микола Гуйтор вказав, що заробив понад 740 тисяч гривень на посаді заступника голови облради та майже 50 тисяч гривень, працюючи за сумісництвом у Чернівецькому університеті імені Федьковича. Ще понад 1 500 гривень отримав від банку як додаткове благо. Також Гуйтор зберігає 83 тисячі гривень готівкою.

У вересні 2022 року купив авто SSANG YONG 2012 року за 267 тисяч гривень. Крім цього, має право безоплатно користуватися будинком у селі Остриця, яким володіє сім'я його дружини Лілії. Також задекларував, що дружина має земельну ділянку в Остриці площею 570 квадратних метрів.

Михайло Павлюк

Заступник голови обласної ради Михайло Павлюк за 2022 рік заробив 658 тисяч гривень зарплати. Його дружина отримала 24 тисячі гривень допомоги по догляду за дитиною та майже 17 тисяч гривень зарплати за сумісництвом. Також у декларації Павлюк вказав, що позичив іншій людині 615 тисяч гривень.

Михайло Павлюк володіє двома автомобілями — TOYOTA COROLLA 2010 року випуску за 149 тисяч гривень та CHRYSLER VOYAGER 1998 року за 27 тисяч гривень.

У спільній власності з дружиною Павлюк має квартиру в Чернівцях на 144 квадратні метри за понад 1,4 мільйона гривень.

Читати ще

Читати ще Менша зарплата та відсутність готівки. Що задекларував голова Чернівецької облради Олексій Бойко

Новости Украины