Із фурою та підйомним краном: невідомі крали майно чернігівських дорожників

Під час проведення огляду автомобільної дороги М-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі та Р-56 Чернігів-Пакуль-КПП «Славутич»-Чорнобиль працівники обласного автодору виявили роботу невідомої важкої техніки на базі зберігання протиожеледних матеріалів.

Таку інформацію оприлюднила пресслужба автодору.

Інцидент стався на 149 кілометрі дороги М-01 Київ-Чернігів-нові Яриловичі, на перехресті об’їзної Чернігова та дороги Чернігів-Славутич. Зокрема, інспектор Служби автодоріг побачив, як з бази дорожнього господарства невідомі особи завантажували до кузова фури водостічні залізобетонні лотки. До усього цього процесу було залучено кран та навантажувач. Поряд стояв чийсь легковик.

Для з’ясування того, що відбувається, представники Служби автодоріг одразу під’їхалина базу. На місце потенційної крадіжки було негайно викликано поліцію. За словами нашого інспектора, невідомі особи представлятися відмовилися та спілкувалися агресивно, щось пояснювати не хотіли.

До приїзду правоохоронців зловмисники встигли по-швидкому втекти, скинувши з кузова фури все, що завантажили. Це 24 залізобетонні водостічні лотки довжиною по два метри. Наш інспектор встиг зафіксувати неправомірні дії на території дорожнього господарства на фото та відео, а також номери автотранспортних засобів. По приїзду правоохоронців були відібрані показання від працівників дорожньої служби, зафіксовано сліди від шин автівок. Наш інспектор написав заяву про проведення перевірки щодо факту можливої крадіжки. Як нам повідомили в поліції, її вже внесли в Єдиний державний реєстр досудових розслідувань. Наразі відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального Кодексу України.

Источник

Новости Украины