20 тисяч гривень викрав у 80-річної матері лучанин

18 червня 80-річна лучанка повідомила поліцейським, що її 40-річний син викрав у неї 20 тисяч гривень.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волинської області.

Як зазначаютьу відомстві, відомості за цим фактом зареєстрували за ч. 3 ст. 185 ККУ (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому).

Учора, 18 червня, у Володимирі-Волинському поліцейські оперативно встановили особу крадія, який поцупив з помешкання місцевої жительки кілька декоративних статуеток вартістю понад 1,5 тисячі гривень. Ним виявився вже раніше судимий за крадіжки 31-річний чоловік.

У Локачинському районі житель с. Губин проник у складське приміщення та викрав 5 каністр з дизпаливом. Поліцейські оперативно встановили особу зловмисника: це 24-річний хлопець, який уже мав проблеми з законом.

У с. Гаразджа Луцького району 21-річний студент викрав три чужі мобільні телефони. Поліцейські встановили його особу за гарячими слідами. Чоловік раніше не судимий.

Загалом, за перші 5 місяців 2020 року волинські поліцейські розкрили майже 700 крадіжок. Динаміка розкриття цього виду злочину зросла на 8,4%. Це один з найкращих показників по Україні. Слідчі оголосили про підозру 670 особам (дані за січень-травень 2020 року).

https://www.volynnews.com
Луцьк

Источник

Новости Украины