62-річна мешканка села Осипенко зберігала наркотики — Новости Бердянска

У Бердянську слідчі проводять розслідування за фактом незаконного зберігання наркотичних засобів 62-річною мешканкою району

62-річна мешканка села Осипенко зберігала наркотики

20 жовтня в ході розслідування кримінального правопорушення за ознаками ч.2 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України працівники Управління боротьби з наркозлочинністю в Запорізькій області ДБН Національної поліції України спільно із слідчим Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області, під процесуальним керівництвом Бердянської окружної прокуратури, на підставі ухвали міськрайонного суду провели санкціонований обшук в одному з приватних домоволодінь у селі Осипенко Бердянського району.

За місцем мешкання жінки 1959 року народження правоохоронці виявили та вилучили речовину рослинного походження у висушеному стані зі специфічним запахом коноплі (за попередніми даними наркотичний засіб «канабіс»), загальною вагою близько 200 грам. За цінами «чорного ринку» вартість вилученого наркотичного засобу складає понад 8 тисяч гривень.

Вилучені речовини направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру ГУНП в Запорізькій області. Санкція статті передбачає покарання до трьох років позбавлення волі. За даним фактом триває досудове розслідування.

Запорізька поліція звертається до громадян з проханням повідомляти про відомі факти збуту, розповсюдження наркотичних речовин, наркопосіви та наркопритони. Телефон «гарячої лінії»: 239-28-72, 050-465-74-51, 096-655-02-29 або «102».

Источник

Новости Украины