Анчелотті радий розпочати сезон з перемоги у Суперкубку УЄФА

Анчелотті радий розпочати сезон з перемоги у Суперкубку УЄФА

Фото: Getty Images Анчелотті виграв черговий трофей для Реала

Головний тренер мадридського Реала оцінив важливість трофею, здобутого у грі з німецьким Айнтрахтом.

Почати сезон із перемоги у Суперкубку УЄФА — це добре. Трофей допоможе підвищити атмосферу в команді і досягти кращих результатів. Про це на післяматчевій прес-конференції після зустрічі з Айнтрахтом заявив головний тренер Реала Карло Анчелотті. Водночас італійський фахівець зазначив, що перемога його клубу далася нелегко.

«Це була непроста гра, вони грали дуже щільно, ми забили, а потім контролювали ситуацію. На початку сезону не можна очікувати, що ти завжди будеш на висоті. Але ми виграли, щоб добре розпочати сезон.

Хороша атмосфера може допомогти нам досягти кращих результатів, кращої гри. Атмосфера хороша, а перемога допомагає мотивувати», — наводить слова Анчелотті Marca.

Нагадаємо, що в середу, 10 серпня, на Олімпійському стадіоні в Гельсінкі відбувся матч Суперкубку УЄФА між мадридським Реалом та франкфуртським Айнтрахтом. Зустріч завершилася перемогою іспанського клубу з рахунком 2:0.

Таким чином Карло Анчелотті завоював свій четвертий трофей Суперкубка УЄФА як тренер, що зробило його абсолютним рекордсменом турніру.

Також нагадаємо, що для українського воротаря мадридців — Андрія Луніна — цей титул став четвертим, завойованим з Реалом.

Джерело

Новости Украины