Бахмут та Авдіївка. РФ штурмує цілодобово і зазнає великих втрат, це видно за зведеннями — ЗСУ


Бахмут та Авдіївка. РФ штурмує цілодобово і зазнає великих втрат, це видно за зведеннями — ЗСУ

Боєць ЗСУ під Бахмутом (Фото: 93-тя ОМБр «Холодний Яр»/Facebook)

Російські окупанти ведуть цілодобові штурми на Бахмутському та Авдіївському напрямках, зазнаючи великих втрат. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив речник Східного угруповання військ Сергій Череватий.

Читайте нас у Telegram: тільки важливі та перевірені новини

За його словами, противник веде постійні штурми у районі Бахмута та Авдіївки, намагаючись прорвати українську оборону.

Він зазначив, що Збройні Сили України завдають вогневого ураження всіма видами озброєнь, а росіяни зазнають великих втрат, що можна помітити за зведеннями Генерального штабу.

«Інтенсивність атак нівелюється нашим вогнем і якістю нашої оборони. Для будь-якої нормальної армії світу вони вже зазнають критичних втрат, ворог може втрачати до батальйону щодня. Вони могли б замислитися і змінити тактику, але поки що цього не видно — вони слідують завданню політичного керівництва» — сказав Черуватий.

Спікер ЗСУ наголосив, що перекинути війська з Херсонської області РФ буде «не так просто», а українське командування не дасть противнику цього зробити.

  • Російські окупанти зазнають значних втрат у районі Бахмута — лише за одну добу ПВК противника втратила 138 осіб, заявив заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу Олексій Громов.
  • Він також заявляв, що окупанти намагаються повністю заблокувати Бахмут з різних напрямків, але ЗСУ чинить успішний опір.
  • Російські окупанти зазнають значних втрат у районі Бахмута, Авдіївки та Вугледару в Донецькій області, повідомив Череватий.

Читайте також: Бахмут. Росія зосередила ПВК Вагнера та «величезну кількість» піхоти, артилерії – ЗСУ

Джерело

Новости Украины