Бійці ССО Азов ховають покинуті тіла російських солдатів у Запорізькій області — архівне відео

Бойцы ССО Азов хоронят брошенные тела российских солдат в Запорожской области - архивное видео

Своїх не забираємо — ось вірніше гасло для російської армії. Похороном окупантів доводиться займатися українським військовослужбовцем.

Те, як окупаційна російська армія тисячами кидає тіла своїх солдатів вже стало притчею в язицех. У результаті похороном загарбників доводиться займатися українським військовим.

Журналіст Юрій Бутусов опублікував знятий у липні відео-репортаж, як бійці ССО "Азов" ховають тіла 6 росіян, яких на Запоріжжі кинуло їхнє командування.

"Бойове завдання" стояло таке: засипати вапном трупи російських солдатів на передовій. Робиться це з метою усунення на бойових позиціях смороду від тіл, що розкладаються.

— Дуже сильний запах. Коли вітер з того боку йде – орк дуже смердить, – розповідає боєць ССО.

Після "обробки" вапном, якщо це можливо, тіла ворожих солдатів ховають у землю як належить.

Що примітно, поруч із залишеними ворогом позиціями виявили унітаз. Так що приказка про орків, що крадуть унітази, виявилася не просто народним гумором.

– Як вони змогли притягнути на бойові позиції унітаз, а головне навіщо?, – дивуються українські військові. – Шоломів у них нормальних немає, зате унітаз звідкись притягли.

До речі, забирати тіла загиблих товаришів по службі окупанти не поспішали, зате не пошкодували часу замінувати трупи: навколо них були встановлені розтяжки.

 

У результаті останнім притулком для окупантів на українській землі стала розбита ворожими ударами посадка десь у Запорізькій області.

— Таким чином російські військові прийшли НА Україну, а залишаться В Україні, — констатував журналіст.

Тим часом у Мелітополі підірвали автомобіль – саму машину розірвало на шматки, поряд з нею лежить людський труп.

Новости Украины