Бійцю так званої «ДНР» воювашему на Запорізькому напрямку придумали покарання

Бойцу так называемой «ДНР» воевавшему на Запорожском направлении придумали наказание

Ще одного бойовика так званої «ДНР» який воював на боці російських окупантів, засуджено до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

На Запоріжжі за матеріалами СБ України до п’ятнадцяти років позбавлення волі за державну зраду засуджено командира відділення 3-го батальйону 129-го стрілецького полку 70 армії рф.

Часу зробити висновки, чи варто було руйнувати своє життя задля задоволення хворих амбіцій путінського режиму, буде вдосталь.

Слідчі СБУ встановили, що мешканець Донецької області ще в 2015 році проходив «вишкіл» у військовому таборі у м. Сніжне, Донецької області. Після підготовки його було зараховано до в/ч08807 7-ої ОМСБр НМ МО днр  на посаду гранатометника. У лавах незаконного збройного формування він приймав участь у збройному протистоянні підрозділам Збройних Сил України. Але через пів року його було звільнено.

З початком російської агресії, він знову був призваний до «війська», де під керівництвом командування окупаційних військ рф приймав безпосередню участь у бойових діях проти військовослужбовців ЗС України.

Його бойовий шлях був не довгим – карма наздогнала зрадника, він був поранений та взятий у полон.

За беззаперечної доказової бази, зібраної слідчими СБУ окупанта визнано винним  за ч. 2 ст. 111 (державна зрада) та  ч. 3 ст. 260 (керівництво не передбаченим законом збройним формуванням)  Кримінального кодексу України.

Новости Украины