Брітні Спірс виклала в мережу повністю оголені фото на пляжі

Бритни Спирс выложила в сеть полностью обнаженные фото на пляже

Брітні Спірс продовжує епатувати шанувальників відвертими фотографіями в Instagram. Нещодавно 40-річна співачка сфотографувалася в самих панчохах, а тепер зробила серію кадрів без одягу.

Артистка опублікувала у своєму блозі кілька знімків, зроблених на пляжі. Зірка позує голою на піску, у воді, приймаючи відверті пози. Оголені груди Брітні прикриває руками, а інтимні місця — смайликами-сердечками.

Коментарі під публікаціями, як завжди, неоднозначні. Одні захоплюються розкутістю та сміливістю співачки, інші висловлюють стурбованість її дивною поведінкою. Багатьох підписників збентежило те, що Брітні влаштувала ню-зйомку на людях.

"Це не нудистський пляж. Подивіться на одягнених людей ззаду", "Ці хлопці ззаду…", "Уявіть, що ці випадкові люди просто тусуються на пляжі, а Брітні Спірс раптово з'являється поряд з ними, влаштовуючи оголену фотосесію", "Хто робить ці знімки? Це її чоловік робить ці фото? І чому він не викладає з нею оголені селфі?", "Будь ласка, зупинись. Я люблю тебе і твій мегаталант. Але це не добре", – пишуть стурбовані фанати.

Брітні Спірс насолоджується свободою після багаторічної опіки свого батька. У соцмережах співачки з'явилося багато відвертого контенту, який часто критикують. Але зірка не зупиняється і продовжує показувати своє тіло, пояснюючи це тим, що тепер вона – вільна жінка.

Однак незважаючи на те, що Брітні здається цілком впевненою у своїй фігурі, у вересні вона піддалася критиці за те, що зганьбила танцівниць Крістіни Агілери.

"Якби у мене були танцюристи Крістіни Агілери, я виглядала б дуже маленькою", — написала Брітні. Поруч вона написала цитату: "Я виявила, що є тільки один спосіб виглядати худим: тусуватися з товстими людьми".

Публікація отримала негативну реакцію з боку інтернет-користувачів і Брітні довелося виправдовуватися. Агілера не стала публічно висловлюватись, а просто відписалася від Спірс.

https://apostrophe.ua/ua/article/lime/learn/2022-10-06/britni-spirs-vyilojila-v-set-polnostyu-obnajennyie-foto-na-plyaje/48405

 

 

Новости Украины