Данілов: Самостійна позиція може дорого коштувати главам Казахстану, Вірменії та Білорусі


Данілов: Самостійна позиція може дорого коштувати главам Казахстану, Вірменії та Білорусі

Олексій Данілов (Фото — пресслужба РНБО)

Секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов заявив про побоювання за життя керівників Казахстану, Вірменії та Білорусі через їхню «самостійну позицію», яка може йти всупереч позиції РФ. Про це він сказав у інтерв’ю 24 каналу.

Читайте нас у Telegram: тільки важливі та перевірені новини

Коментуючи загрозу наступу з півночі за участю білоруських військ, Данілов наголосив, що «ситуація непроста», і Білорусь давно окупована Росією, а керівництво Білорусі «перебуває у заручниках» у РФ.

«Це дуже складна ситуація. Але в Росії все тріщить по швах. Ви бачили те зборище або явище, яке називається ОДКБ. Вже смішно виглядає, коли з росіянами на відстані двох-трьох метрів ніхто навіть фотографуватися не хоче, не кажучи про інше. На сьогодні є окрема позиція Казахстану, Вірменії та Білорусі, і ми дуже хвилюємося за життя керівників цих країн, тому що підла Росія може зробити все, що залежить від неї, щоб змінювати певні процеси у світі», – сказав Данілов.

Секретар РНБО заявив, що Росія – країна-терорист, і від неї можна очікувати чого завгодно.

«Самостійна позиція цих країн може дуже дорого коштувати їхнім керманичам», – вважає Данілов.

  • 22 листопада в Єревані провели акцію протесту проти саміту російського військового блоку ОДКБ та візиту на нього диктатора Володимира Путіна.
  • 23 листопада прем’єр Вірменії відмовився підписувати підсумкові документи саміту ОДКБ після того, як решта членів блоку не захотіла підтримати запропоновані Єреваном поправки до цих документів.

Читайте також: Данілов порадив Лукашенку не слухати «потенційних клієнтів мавзолею імені Путіна»

Джерело

Новости Украины