Данилов: Заморозки війни після визволення Херсона не буде

Данилов: Заморозки війни після визволення Херсона не буде

Фото: facebook.com/danilov.oleksiy

Українська армія не припинятиме військових дій після звільнення Херсона. Про це сказав секретар РНБО Олексій Данилов у ефірі національного телемарафону.

– Ми не можемо нічого заморожувати. Ми не холодильна камера. Ми повинні звільняти наші території незалежно від погоди, незалежно від пори року. Жодної зупинки ми пропускати не можемо, тому що там є люди наші, ми бачимо, як вони страждають, – заявив Данилов.

За словами Данилова, останні сім-вісім засідань Ставки верховного головнокомандувача були присвячені херсонському напрямку і тільки «тепер про це можна сказати».

Він додав, що завдання перед ЗСУ просте і зрозуміле – звільнення українських територій від російських окупантів. І згодом це буде зроблено, запевнив Данилов.

Українські військові 11 листопада зайшли до Херсона, над адміністрацією підняли український прапор. Водночас, українські військові готуються до масованих обстрілів Херсона, попередила прес-секретар ОК «Південь» Наталія Гуменюк. Вона уточнила, що зміцнення росіян на лівому березі розташовані досить близько до тих правобережних територій, з яких вони втекли.

Джерело

Новости Украины