Данилов: Затримання Медведчука деморалізувало російську агентуру в Україні

Данилов: Затримання Медведчука деморалізувало російську агентуру в Україні

Фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Затримання Віктора Медведчука деморалізувало російську агентуру в Україні. Про це секретар РНБО Олексій Данилов заявив у програмі «VIP із Наталією Мосейчук» на телеканалі «1+1» у рамках телемарафону.

— Я можу сказати, після цього деморалізація усієї агентури РФ була просто шалена. Вони були в шоці: як, самого Медведчука?! Це ж недоторкана людина, це ж — кум Путіна, як таке взагалі можливе? – розповів Данилов.

Говорячи про можливий обмін Медведчука з Росією, секретар РНБО заявив, що «складно сказати, кому він потрібен». За словами Олексія Данилова, про майбутнє затримання Віктора Медведчука знали лише двоє людей. Один із них – президент України Володимир Зеленський.

— Коли ухвалювалося рішення про затримання Медвудчука, лише дві людини на засіданні РНБО знали, що буде відбуватися. Бо це було дуже чутливе питання, для того, щоб не було жодного впливу, – сказав він.

Данилов підтвердив інформацію «Схем» про те, що Юрій Бойко — колишній колега Медведчука по вже забороненій в Україні партії ОПЗЖ — зараз перебуває у Карлових Варах.

12 квітня Володимир Зеленський та СБУ повідомили про затримання Медведчука під час спроби залишити Україну. 23 червня Личаківський районний суд Львова у закритому режимі провів попереднє засідання у справі народного депутата України.

Джерело

Новости Украины