ДБР зайнялося ДТП за участю автівки президента

ДБР зайнялося ДТП за участю автівки президента

Фото: president.gov.ua

Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження за фактом ДТП за участі Володимира Зеленського. Про це у четвер, 15 вересня, повідомили у ДБР. 

— Працівники Державного бюро розслідувань відкрили кримінальне провадження за фактом дорожньо-транспортної пригоди, що сталась у середмісті Києва 14 вересня… Проводиться увесь комплекс необхідних слідчих дій. За їх результатами ДБР проінформує громадськість, — розповіли у бюро.

У ДБР зазначили, що з автівкою Володимира Зеленського та машинами супроводу президента зіткнувся легковик. Речник президента Сергій Никифоров розповів 24 каналу, що Володимир Зеленський відбувся легкими забоями та працює із самого ранку. 

— Розклад зустрічей на сьогодні ніяк не змінився, всі заходи відбуваються за графіком, – сказав Никифоров.

Пізно ввечері у середу поліція Києва повідомила, що на проспекті Перемоги сталося зіткнення легковика з автівкою президента та машинами супроводу. Лікарі, які перебували у супроводі кортежу,  надали невідкладну допомогу водію легковика та передали його кареті швидкої, яка прибула на виклик. 

Вночі прессекретар президента Сергій Никифоров написав у своєму фейсбуці, що Володимира Зеленського оглянув лікар і серйозних ушкоджень не виявив. Водію легковика невідкладну допомогу надали медики, що супроводжують главу держави.

14 вересня президент України Володимир Зеленський відвідував звільнене місто Ізюм на Харківщині. У четверг він вручив Урсулі фон дер Ляєн орден князя Ярослава Мудрого І ступеня під час третього візиту голови Єврокомісії до Києва з початку війни.

Джерело

Новости Украины