Гайдай: На Луганщині тривають бої, росіяни зазнають значних втрат

Гайдай: На Луганщині тривають бої, росіяни зазнають значних втрат

Фото: t.me/luhanskaVTSA

Російські військові продовжують спроби захопити повністю Луганщину, знищуючи українські міста та села. Про це повідомив у своєму Телеграм-каналі голова Луганської обласної державної адміністрації Сергій Гайдай.

— Бої не припиняються ні вночі, ні вранці. Після досить швидкого захоплення Лисичанська ворог не може подолати відстань меншу за площину цього міста. Так, випалює землю довкола, але кожен наступний кілометр йому підкорюється після значних втрат, – написав Гайдай.

За його словами, за останню добу росіяни неодноразово влаштовували штурми з різних напрямків, на двох ще продовжуються бої.

— Намагалися окупанти штурмувати поблизу Спірного та Серебрянки, населених пунктів Донеччини, які розташовані на кордоні з нашим регіоном – армія ворога зазнала вогняної поразки від наших Збройних сил і відступила. Як і після ще семи спроб штурму з різних боків. На двох бої йдуть досі, — наголосив він.

Як зазначив голова Луганської ОДА, також противник завдавав авіаударів по населених пунктах Луганської області — поблизу десяти міст і сіл зафіксовано ракетні удари. За останню ніч війська РФ 15 разів обстрілювали населені пункти ствольним та реактивним озброєнням.

 

Джерело

Новости Украины