Як вирішити проблему пригорання пирогів у духовці за допомогою солі: простий лайфхак

Как решить проблему пригорания пирогов в духовке с помощью соли: простой лайфхак

Кожна господиня в арсеналі має не тільки кілька перевірених роками рецептів страв, а й прості лайфхаки, за допомогою яких можна впоратися з побутовими завданнями швидше і отримати потрібний результат. І якщо ви вже знаєте, що можна використовувати замість кондитерського мішка і чим замінити качалку для тіста, спробуйте також простий спосіб, як вирішити проблему пригорання пирогів у духовці. theLime вирішив докладніше розповісти вам про це.

Більшість господинь для приготування випічки використовують газові духовки. Але вони мають одну особливість – нагріваються лише знизу. Через цей недолік низ випічки швидко пропікається і навіть підгорає, а в середині залишається сире тісто та начинка. Що ж робити, щоб уникнути цього?

Вирішити проблему можна за допомогою звичайної кухонної сіллю. Необхідно взяти одну пачку солі. На самий низ духовки потрібно поставити деко з рівномірно розподіленою по його поверхні сіллю. Вона добре прибирає він весь зайвий жар, тим самим даючи будь-якій випічці поступово пропікатися. До того ж сіль може зберігатися в газовій духовці роками, при цьому не псуючись.

https://apostrophe.ua/ua/article/lime/learn/2022-10-03/kak-s-pomoschyu-soli-reshit-problemu-prigoraniya-pirogov-v-duhovke-prostoy-layfhak/48348

 

 

Новости Украины