Жертвами масованого удару стали четверо українців

Жертвами масованого удару стали четверо українців

На початку доби від ракетних атак російських військ в Україні загинули четверо мирних громадян. Про це повідомив президент Володимир Зеленський у вечірньому зверненні.

— На жаль, ми поки що не можемо забезпечити повну безпеку нашому небу – було кілька влучень. На жаль є жертви. Станом на даний момент у списку загиблих за цю добу від російських ударів – четверо. Мої співчуття рідним та близьким, — сказав президент.

Як зазначив Зеленський у результаті масованого удару росіян по енергооб’єктах нашої країни у багатьох областях застосували вже аварійні відключення електроенергії.

— Енергетики одразу розпочали відновлювальні роботи. Максимум зусиль – у центральних областях України, Одеської області, Запорізької області, Харківської області. У багатьох регіонах – для стабілізації системи – довелося перейти до аварійних відключень. Від Закарпаття до Київської області, від Кіровоградської області до Сумської та Харківської областей, — наголосив він.

За словами Зеленського, найбільше відключень зараз зафіксовано у Вінницькій, Київській, Житомирській, Дніпропетровській, Одеській, Хмельницькій та Черкаській областях.

Джерело

Новости Украины