Жінка, яку ФСБ звинувачує у вбивстві Дугіної, не має до нас стосунку – «Азов»


Жінка, яку ФСБ звинувачує у вбивстві Дугіної, не має до нас стосунку – "Азов"

Дар’я Дугіна (скриншот з відео)

Жінка, ім’я та військове посвідчення якої опублікувала ФСБ РФ у своєму звіті про розслідування теракту проти дочки російського пропагандиста Олександра Дугіна Дар’ї Дугіної, не має жодного стосунку до полку «Азов» і ніколи не мала. Заяву полку опублікувала його пресслужба.

Читайте нас у Telegram: тільки важливі та перевірені новини

«Так званий документ, яким спецслужби Росії намагаються довести причетність «Азова» до підриву авто Дар’ї Дугіної, насправді є не більш як черговою «візитівкою Яроша», – йдеться у заяві.

Сам теракт в «Азові» назвали підготовкою до «трибуналу» над азовцями. «Адже таким чином Росія підігріває громадську думку своїх громадян щодо «необхідності» такого судилища», – зазначили у полку.

«Ми категорично засуджуємо це незаконне судилище над українськими військовими та закликаємо всіх, у чиїх силах зупинити це, зробити все можливе, щоб так званого «трибуналу» не сталося», – заявили в «Азові».

На звинувачення також відреагувала пресслужба Нацгвардії.


Жінка, яку ФСБ звинувачує у вбивстві Дугіної, не має до нас стосунку – "Азов"

  • 20 серпня в Росії підірвали джип пропагандиста Дугіна, внаслідок чого загинула його дочка.
  • Подоляк заявив, що Україна не має відношення до підриву Дарії Дугіної: «Ми не кримінальна держава, якою є Російська Федерація, і тим більше не терористична держава».
  • Сьогодні ФСБ оголосила про розкриття вбивства, звинувативши в ньому нібито громадянку України Наталію Вовк, яка нібито працювала на українські спецслужби.

Джерело

Новости Украины