Кімната для батьків та дітей з’явиться у Чернігові

Наступної п’ятниці, 26 червня, в саду біля Чернігівського художнього музею імені Григорія Галагана на Валу відбудеться презентація проєкту, який покликаний спростити життя молодим батькам та їхнім діткам.

Тепер батькам з маленькими дітьми, що прогулюються поблизу, не доведеться перевдягати їх чи годувати просто неба. Для цього вже обладнана кімната у Чернігівському обласному художньому музеї імені Григорія Галагана.

В ній знаходитиметься все необхідне для потреб батьків і дітей: мікрохвильова піч, електричний чайник, дитячий стільчик для годування, комфортний диванчиком для грудного вигодовування чи інших потреб батьків, невеличка ігрова та розвиваюча зони.

Окрім цього, у цій кімнаті буде й санітарна зона, де можна скористатися туалетом, помити руки або змінити дитині підгузок.

На відкритті кімнати на діток та дорослих чекають аніматори, майстер-класи, смачне частування, подарунки. Спеціальні гості – педіатр Любов Фіалковська та психолог Ганна Чепурна. Спілкування з батьками передбачено у форматі «питання-відповідь».

Відкриття кімнати – 26 червня (п’ятниця) об 11:00 біля Художнього музею. Проєкт — ініціатива спільноти «Комфортне батьківство».

Источник

Новости Украины