Камери контролю швидкості працюють

Поліція спростувала інформацію, що в умовах воєнного стану нібито не працюють камери автоматичної фіксації порушень ПДР. Втім, повідомлення про винесені постанови можуть надходити довше, ніж в мирний час.

Камери контролю швидкості працюють

«Камери контролю швидкості працюють і хочу нагадати, що час винесення постанови може бути до 60 діб. Тому деякі правопорушення можуть бути опрацьовані пізніше», — сказав в ефірі національного телемарафону перший заступник начальника департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

За його словами, поліція буде посилено контролювати дотримання правил дорожнього руху, оскільки останнім часом почастішали випадки відвертого нехтування ПДР деякими водіями.

«Ми повертаємося до контролю за дотриманням правил дорожнього руху, і навіть до підвищеного контролю. Відзначаються ДТП з потерпілими і загиблими, які пов’язані з нехтуванням ПДР. Багато хто під час режиму воєнного стану чомусь вирішив, що правила дорожнього руху не діють і їздять як заманеться. Ми притягатимемо до відповідальності і проявлятимемо жорстку позицію. Навіть у звичайний час, а не у військовий, таких порушень собі не дозволяли», — наголосив Білошицький.

Джерело: Укрінформ

Источник

Новости Украины