Колаборант наполягає на введенні страти на Мелітопольщині

Коллаборант настаивает на введении смертной казни на Мелитопольщине

Про свої наміри повернути найвищу міру покарання у Мелітополі та районі російські загарбники заявляли ще на початку літа.

І ось днями член головної ради військово-цивільної адміністрації Запорізької області Володимир Рогов знову вирішив повернутись до цієї ідеї. Рашистський пропагандист має намір стратити українських військових злочинців. Подібна ухвала розв'язує руки окупантам і дає їм право на будь-які безчинства, адже кожного вбитого українця можна буде заочно звинуватити у "військових злочинах".

Ймовірно, чергове загострення пов'язане із нещодавньою загибеллю гауляйтера Михайлівки. Такий висновок можна зробити, виходячи з його коментаря рашаЗМІ.

– Щодня ми втрачаємо людей, щодня вбивають. І для того, щоб цього не було, треба запроваджувати жорстку відповідальність. Не просто осуд, не просто видворення за звільнені території Запорізької області, а жорстке кримінальне переслідування та смертну кару, якщо це доведено. Звісно, ​​конфіскація майна терориста. Тоді рідні та близькі теж замисляться, чи варто це робити з урахуванням того, що це вплине і на них у тому числі, якщо вони знали та розуміли, чим займається член їхньої родини, – сказав в ефірі пропагандистського каналу Рогов.

Також озлоблений колаборант не втратив можливості вкотре погрожувати мешканцям західних регіонів нашої країни. Зрадник зазначив, що поки існує терористичне новоутворення УДІЛ (Українська держава Івано-Франківська та Львова), загроза для мешканців "звільнених" територій буде завжди. Нагадаємо, що цю терористичну організацію вигадав сам Рогов.

Новости Украины