Крим – на порядку денному. Данілов запропонував зрадникам спосіб пом’якшити собі вирок


Крим – на порядку денному. Данілов запропонував зрадникам спосіб пом'якшити собі вирок

Олексій Данілов (фото – РНБО)

Секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов заявив, що для України зараз на порядку денному стоїть демілітаризація та подальша деокупація Криму. Він також запропонував кримським колаборантам спосіб пом’якшити собі майбутнє покарання за співпрацю з окупантами, надавши Україні дані про військові об’єкти РФ.

Читайте нас у Telegram: тільки важливі та перевірені новини

«Крим – суверенна територія України. Питання порядку денного – покрокова демілітаризація півострова з його подальшою деокупацією», – заявив Данілов.

Він зазначив, що мета України – лише повна деокупація до кордонів 1991 року, оскільки будь-який територіальний компроміс із Кремлем – «це війна, відкладена на майбутнє».

«Саме сьогодні є шанс перебити хребет російському «колосу на глиняних ногах», – заявив секретар РНБО.

Окремо він звернувся до кримських колаборантів та зрадників – за словами Данілова, вони можуть пом’якшити собі судовий вирок, надавши цінну інформацію українським силам оборони про російські військові об’єкти та техніку на території тимчасово окупованого півострова. Для цього він залишив посилання на Telegram-канал СБУ.

  • Минулого тижня у Криму були вибухи на авіабазі в Новофедорівці. 16 серпня були вибухи на складі боєприпасів і залізничних об’єктів під Джанкоєм, а також в районі військового містечка в Гвардійському.
  • Увечері 18 серпня також повідомлялося про вибухи в Криму: у Керчі та Севастополі, в районі аеродрому Бельбек.

Читайте також: США схвалюють удари України по об’єктах у Криму – Politico

Джерело

Новости Украины