Криворожские чиновники воровали на расчистке снега, которого не было

Чиновники вместе с подконтрольными подрядчиками подделывали документы о ремонте дорог Кривого Рога и очистке их от снега. В результате бюджетные средства «ушли налево». Об этом сообщается на странице Государственной фискальной службы Украины в Фейсбуке.

— Правоохоронці встановили їх причетність до розкрадання сотень мільйонів з бюджету міста Кривий Ріг протягом 2019 – 2020 років, — отмечается в сообщении. — Про підозру у вчиненні таких протиправних дій повідомлено двом особам з числа встановленої групи осіб – директору структурного підрозділу виконкому Криворізької міської ради та директору підприємства-підрядника.
Як встановлено слідством, група осіб системно підробляли документи про очищення доріг міста Кривий Ріг від снігу, у тому числі у дні, коли опадів не було.
Крім того, слідством доведено системне розкрадання бюджетних коштів на нібито проведення ремонту доріг по всьому місту, який фактично не виконувався. За такою схемою оформлено фіктивний ремонт на понад двох сотнях вулиць міста.
Слідство триває.
Це ще один доведений факт розтрати бюджетних коштів. Нагадаємо, що в кінці вересня, співробітники ДФС вручили повідомлення про підозру за ст. 191 ККУ директору одного з департаментів Криворізької міськради.

Метки: подделка документов, фискальная служба

Новости Украины