Кулеба в США обговорив російську агресію з главою МЗС Кіпру

Кулеба в США обговорив російську агресію з главою МЗС Кіпру

Фото: м

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба під час робочої поїздки в США зустрівся з кіпрським колегою Іоаннісом Касулідісом. Як повідомив український міністр на своїй сторінці у Твіттері, дипломати обговорили двосторонню співпрацю й подальші заходи ЄС, спрямовані на припинення російської агресії.

— Зустрівся зі своїм кіпрським колегою Іоаннісом Касулідісом, щоб подякувати Кіпру за підтримку України. Ми згодні з тим, що не можна дозволити Росії підривати європейську єдність і стабільність. Ми також обговорили нашу двосторонню співпрацю й подальші заходи ЄС, спрямовані на припинення російської агресії, — написав Кулеба у твіттері.

Голова МЗС України у США прийме участь у загальних дебатах 77-ї сесії Генеральної Асамблеї Організації Обʼєднаних Націй. За словами Кулеби, українська делегація має три пріорітети роботи на Генасамблеї, названі президентом Зеленським: зміцнення міжнародної коаліції на підтримку України, зокрема збільшення постачань зброї та фінансової допомоги, притягнення Росії до міжнародної відповідальності за її злочини та активізація відносин з країнами Глобального Півдня.

Джерело

Новости Украины