Лорак, нарешті, визначилася з позицією: десь щось сказала і скасувала концерти

Лорак, наконец-то, определилась с позицией: «где-то что-то сказала» и отменила концерты

Російські ЗМІ повідомили про відміну концертів Ані Лорак через позицію співачки. Вже назвали її зрадницею!

На відміну від Віри Брежнєвої та Світлани Лободи, які хоч і не одразу, але все ж таки визначилися з позицією з приводу війни в Україні, співачка Ані Лорак вирішила зберігати мовчання і повністю піти в тінь. Досі співачка нічого не коментувала, проте днями з'явилася інформація, що Лорак все ж таки визначилася з позицією і скасувала всі свої концерти в Росії.

Як припускає російське видання Кulturomania.ru, концерт Лорак у Новосибірську скасували через "критичні висловлювання на адресу так званої спецоперації".

Лорак, нарешті, визначилася з позицією: десь щось сказала і скасувала концерти

"Концерт Ані Лорак у Новосибірську, який мав відбутися 25 листопада, скасовано. Швидше за все на рішення організаторів вплинула критика спецоперації з боку української співачки", — повідомляє видання.

Однак, що найцікавіше, автор не наводить жодного посилання на висловлювання чи цитати співачки щодо війни. Швидше за все, Лорак сама скасувала концерти. Тепер, судячи з афіші, найближчим часом у її гастрольному графіку значаться лише європейські країни – тур містами Німеччини та концерт у Празі.

Варто зазначити, що в деяких росЗМІ її вже охрестили «зрадницею», хоч і не зрозуміло, кого ж вона зрадила – рідну Україну, де йде повномасштабна війна та гинуть її співвітчизники чи агресора-росію, де Лорак встигла побудувати кар'єру.

Лорак, нарешті, визначилася з позицією: десь щось сказала і скасувала концерти 2

До речі, довго всидіти на двох стільцях Кароліні так і не вийде і їй все ж таки доведеться визначитися.

https://stars.clutch.net.ua/uk/83889-lorak-nakonec-to-opredelilas-s-poziciey-gde-to-chto-to-skazala-i-otmenila-koncerty

 

 

Новости Украины