Маляр: «Хороші росіяни» – пропагандистський інструмент противників санкцій проти РФ


Маляр: "Хороші росіяни" – пропагандистський інструмент противників санкцій проти РФ

Ганна Маляр (Фото: Ганна Маляр/Facebook)

Заступник міністра оборони Ганна Маляр вважає, що «хороші росіяни» – це пропагандистський інструмент для противників санкцій проти РФ та визнання її країною-терористом. Про це вона написала у Telegram.

Читайте нас у Telegram: тільки важливі та перевірені новини

«Вони справді можуть бути хорошими, але їх однозначно використовують проти нас. Це наживка – як черв’ячок на рибальському гачку», – написала Маляр.

Авторитарному російському режиму, на думку Маляра, вони приносять велику користь. «Бо якщо вони є, то режим начебто не такий уже й авторитарний», – пояснила заступниця міністра.

«Вже для противників санкцій та визнання Росії країною-терористом є добрий аргумент – там же є притомні відомі люди, лідери думок, давайте через них змінювати Росію та росіян», – написала Маляр.

Також вона вважає, що через «хороших росіян» українцям можуть потім запустити виправдання війні – «боярє царя ввели в оману або якусь іншу маячню, не має значення, яку».

«Не плутайте поле бою. Нам «хороші» росіяни потрібні не в нашому інформаційному полі, а в російському – нехай достукаються до своїх співгромадян. А у нас з вами своє інформаційне завдання – ми бережемо своє інформаційне поле від їхньої інформаційної експансії», – підсумувала представник Міноборони.

Читайте також: Суддя Львов назвав «фейком», що має паспорт Росії. Йому закрили доступ до держтаємниці

Джерело

Новости Украины