Малинський відеоблогер — володар срібної кнопки YouTube

Тарас Шеренок (на знімку) із Федорівки днями отримав нагороду — «Срібну кнопку YouTube», яка присуджується успішним відеоблогерам, канали котрих налічують 100000 підписників. Про це повідомляється в матеріалі газети «Малинські новини».

— Доки нагорода надійшла з центрального офісу «YouTube» із США, мій канал вже набрав 213 тисяч підписників, — каже Тарас. — Наступна ціль — 1 000 000.

YouTube — один з найвідоміших в світі інтернетсайтів для розміщення відео, котрі приносять їхнім авторам не лише популярність, а і пристойний дохід. За кожну тисячу переглядів українці отримують близько долара, а європейці — від 5-ти до 10-ти доларів, крім того, є можливість заробляти на рекламі, котру вставляють у відеосюжети. Відтак ютубер — давно не хобі, а доволі престижна професія для прогресивних людей різного віку. До того ж заробляють в YouTube, працюючи за комп’ютером і практично не виходячи з домівки.

— Я починав шість років тому — з розкрутки відеороликів лікарів та консультації медичних каналів, зараз виставляю в YouTube тільки власні відеосюжети, — продовжує призер. — Найпопулярніші — про остеохондроз та інші хвороби спини та суглобів, гімнастика для схуднення, масаж обличчя тощо.

Проте даремне гроші в Інтернеті не даються.

— YouTube мало не щомісяця змінює алгоритми та правила, тому постійно потрібно за цим слідкувати, швидко адаптуватися до нових умов, аби канал не втратив популярність, — зауважує Тарас. — Також важливо постійно підвищувати свій рівень, слідкувати за актуальністю відеосюжетів, адже конкуренція велика. Наразі, крім основного, маю ще один канал YouTube, який налічує 17 тисяч підписників. Також — декілька інших проєктів в Інтернеті.

Отож, успіхів нашому землякові!

Сподіваємося, його прикладу послідують інші. Інтернет дає широкі можливості, головне — креатив і бажання… До речі, найпопулярніші сюжети YouTube із життя малюків, які залюбки виставляють батьки.

Редакція газети «Малинські новини»

малинський відеоблогер ютуб срібна кнопка youtube житомирщина житомирська область малин тарас шеренок

Источник

Новости Украины