Маразм на всю голову: в Мелітополі пенсіонерка-зрадниця змушує учнів співати гімн рф

Маразм на всю голову: в Мелитополе пенсионерка-предательница заставляет учеников петь гимн рф

Батьки в шоці, шановна вчителька, на старості років збожеволіла в бажанні вислужитися перед "роботодавцями".

За словами обурених батьків ЗОШ 8, Дмитрієва Ольга Максимівна (на фото біля стіни), у свої 73 роки настільки перейнялася ідеєю "руського миру", що не лише погодилася стати колаборанткою, а й несе маразм у маси:

– Працює ця нещасна жінка у дві зміни. Першокласників змушує зубрити напам'ять раша-гімн, принижує дітей публічно, розповідає дітям, що їхні батьки невдахи. Кожна перерва стоїть біля портрета путіна і розповідає, яка вона чудова. Батьки в шоці. А колись ми Максимівну шанували, – повідомляють шоковані батьки.

Які зміни психіки відбулися у літньої пенсіонерки, ми судити не беремося. Але те, що жінка, яка вижила з розуму, не тільки накликала на себе не тільки гнів батьків, а й цілком може зацікавити СБУ в такому похилому віці — це факт.

Сумно, що перекручена "зоряна година" у Дмитрієвої триватиме недовго. Загарбники спишуть її, як і інших колаборантів на смітник історії дуже швидко. А можливості, та й чого вже гріха таїти, часу, щоб повернути собі колишню репутацію, заслужену десятиліттями, у бідної жінки точно не буде…

Маразм на всю голову: пенсіонерка-зрадниця змушує учнів співати гімн рф

Новости Украины