Мер Харкова оголосив жалобу: найтрагічніші ніч і ранок за війну

Мер Харкова оголосив жалобу: найтрагічніші ніч і ранок за війну

Фото: t.me/DSNS_Kharkiv

У Харкові оголосили жалобу за загиблими внаслідок масованого обстрілу міста. Про це 18 серпня в ефірі телемарафону повідомив мер Ігор Терехов.

— Це були найтрагічніші ніч і ранок у місті Харкові за всю війну. Тому ми прийняли рішення, що завтра у Харкові буде оголошено жалобу за всіма загиблими, — сказав він.

У п’ятницю у місті приспустять державні прапори та прапори Харкова на будинках та спорудах органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій.

Терехов розповів, що комунальні служби та рятувальники продовжують розбирати завали житлового будинку у Салтівському районі. У лікарні перебувають 20 постраждалих.

– Хтось – у більш-менш стабільному стані, за життя деяких зараз борються лікарі. За різними даними, під завалами перебувають ще від трьох до п’яти осіб, – зазначив мер.

Увечері 17 серпня російська ракета «Іскандер» потрапила до триповерхового житлового будинку у Салтівському районі. Будинок майже повністю зруйнований, сталася масштабна пожежа. 10 людей загинули, 20 мешканців отримали різні ступені поранень. Вранці у четвер російські військові обстріляли Холодногірський та Слобідський райони Харкова. Наслідки встановлюються.

Джерело

Новости Украины