Мер Мелітополя розповів, як здаватися колаборантам, щоб пом’якшити відповідальність

Мэр Мелитополя рассказал, как сдаваться коллаборантам, чтобы смягчить ответственность

Мелітопольський міський голова Іван Федоров надав алгоритм дії для зрадників Мелітополя.

Після деокупації Харківської області СБУ затримала 16 колаборантів та виявила списки всіх посадових осіб окупаційних адміністрацій. Служба безпеки України продовжує масштабні стабілізаційні заходи у прифронтових районах Сходу України.

Українські суди вже винесли 75 вироків із реальними тюремними термінами від 10 років із конфіскацією майна щодо колаборнатів.

Міський голова Мелітополя Іван Федоров зазначає, що мелітопольські колаборанти мають два шляхи розвитку подій їхньої подальшої долі:

— Або злидні на периферії «немитої» росії, або можливість залишитися в європейській Україні.
Рішення перейти на бік ворога під час війни – надважкий злочин, який не передбачає амністії. Вже зараз за статтею 111-1 «Колабораційна діяльність» ведеться 1342 досудові розслідування.
Єдиний варіант пом'якшити свою долю, зберегти від конфіскації своє майно та не залишати територію України – визнати свою провину та піти на співпрацю зі слідчими. Але часу на вибір залишилося дуже мало, — звернувся до колаборантів Іван Федоров.

Мер Мелітополя також дає адресу електронної пошти, куди ті, хто розкаявся у скоєному, можуть надсилати свої листи: [email protected] Анонімність гарантована.

Нагадаємо, партизани вже відкрили охоту на гауляйтерів. Навіть зробили відео-анонс прийдешнього осіннього блокбастера — "Полювання на гауляйтера".

Новости Украины