Мобілізованим росіянам розповідають, що РФ отримає «сучасні ракети від Китаю» — ГУР


Мобілізованим росіянам розповідають, що РФ отримає "сучасні ракети від Китаю" — ГУР

Мобілізація у Росії (Фото: сайт окупантів)

Українська розвідка розповіла про те, що говорять мобілізованим росіянам у тимчасово окупованому Криму на заняттях із політичної підготовки. Про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони.

Читайте нас у Telegram: тільки важливі та перевірені новини

Розвідники заявляють, що перед відправкою до зони бойових дій із мобілізованими проводять спеціальні заняття з «політичної підготовки», на яких розповідають про те, що українське керівництво «вже давно отримало і поділило гроші за здачу територій».

Також призовникам кажуть, що їм не доведеться брати участь у бойових діях, вибухи у Криму були узгоджені з диктатором Володимиром Путіним, а Росія «ще нічого не починала».

Крім цього, окупанти кажуть мобілізованим, що Китай нібито скоро надасть Росії «сучасні ракети, які зноситимуть українські міста «під нуль», а РФ поки що береже свої ракети.

  • У тимчасово окупованому Севастополі росіяни мобілізують трактористів та водіїв швидкої допомоги. Більшість — це ті, хто воював у Чечні та Афганістані. У Росії повістки отримали близько 100 000 резервістів, яких одразу відправляють на найбільш гарячі ділянки фронту.
  • Російська поліція готується до придушення майбутніх протестів через оголошену мобілізацію.
  • За даними Генштабу ЗСУ, росіяни відправляють мобілізованих без підготовки одразу на лінію зіткнення.

Читайте також: Мобілізація в РФ. Окупанти не можуть розмістити, одягнути та нагодувати резервістів — Генштаб

Джерело

Новости Украины