Мудрик потрапив до списку недоторканних футболістів у Челсі

Мудрик потрапив до списку недоторканних футболістів у Челсі

Фото: Getty Images Мудрик залишиться у Челсі наступного року

Новий головний тренер лондонського клубу Маурісіо Почеттіно вирішив, на кого розраховуватиме у наступному сезоні.

Як вже стало відомо раніше, у Челсі спробують влітку значно звільнити зарплатний лист. Клуб планує розлучитися з великою кількістю своїх футболістів.

Новоспеченому головному тренеру лондонців — Маурісіо Почеттіно, одразу після прибуття до команди, запропонували скласти свій список з недоторканних футболістів, на яких буде будуватися гра Челсі наступного сезону.

Як повідомляє Football London, спеціаліст включив до нього 12 футболістів. Якщо зважити, що загалом у складі «синіх» перебувало близько 30 гравців, то стають зрозумілими масштаби літнього розпродажу від Челсі.

Після складання списку аргентинським наставником стало зрозуміло, що у клубі готові відпустити навіть свого вихованця Мейсона Маунта, а також ключового хавбека Матео Ковачича. При цьому український півзахисник Михайло Мудрик, опинився серед тих, на кого наступного сезону у клубі розраховують.

 

12 недоторканних футболістів Челсі:

Маркус Беттінеллі;

Леві Колвілл;

Уеслі Фофана;

Бенуа Бедьяшиль;

Тіаго Сілва;

Ріс Джеймс;

Бен Чілвелл;

Енцо Фернандес;

Михайло Мудрик;

Ноні Мадуеке;

Рахім Стерлінг;

Армандо Бройя.

 

Нагадаємо, що минулого сезону Мудрик провів 17 матчів за Челсі, в яких відзначився двома асистами. Лондонці завершили кампанію АПЛ на 12-му місці.

 

Джерело

Новости Украины