На Хмельниччині влаштували «хресну ходу» російської церкви з триколором у руках: фото

На Хмельнитчине устроили "крестный ход" российской церкви с триколором в руках: фото

Про це повідомляє народний депутат України (фракція "Європейська Солідарність") Володимир Ар'єв. Він виклав фото з цього заходу і закликав СБУ розібратись із ситуацією (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

"Стилізовний триколор позавчора на Хмельниччині. Думаєте неможливо? Подивіться на фото. Це "крьостний ход" російської церкви в центрі Кам'янця-Подільського і його учасники несуть якусь палицю зі стрічками в кольорах українського прапора і рашистського триколора поруч", – написав Ар'єв.

Він зазначив, що спочатку сам не вірив, що таке можливо, але перепитав кам'янчан і ті підтвердили факт проведення такого заходу.

"Мало того, в цьому натовпі під виглядом "паломників" йшли молодики спортивного вигляду. Хтось дасть гарантії, що це не диверсанти, яких раніше було повно під прикриттям московського патріархату?" – запитав народний депутат.

З фото видно, що захід супроводжувала поліція, але жодним чином не реагувала розгул "русского міра" в західноукраїнському місті.

"А що місцева влада і правоохоронці? А нічого. Голова Хмельницької ОВА Гамалій мовчить, мер Кам'янця Посітко не зупинив цей промосковський шабаш, керівництво СБУ і поліція просто спостерігали за цим", – обурився Володимир Ар'єв.

На Хмельниччині влаштували хресну ходу російської церкви з триколором Источник: https://news.obozrevatel.com

Новости Украины