На пожежі у Бердичеві опіки та отруєння продуктами горіння отримав 32-річний чоловік

19 листопада на пожежі у Бердичеві надзвичайники врятували 32-річного чоловіка – потерпілого, який отримав опіки обличчя та надихався продуктами горіння, ушпиталили до Бердичівської міської лікарні.

Про це Суспільному розповів пресофіцер обласного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій Павло Франчук.

За його словами, вогнеборців викликали очевидці, які живуть поблизу місцевої пожежної частини.

«Дзвінка, як такого, на лінію 101 не поступало. За 15 хвилин до восьмої ранку люди, які побачили, що з одного з будинків неподалік йде дим, прибігли до пожежної частини і сповістили рятувальників про пожежу. Прибувши на місце виклику, рятувальники з’ясували, що горить квартира на другому поверсі будинку. З вікна оселі йшов густий дим. Провівши розвідку, рятувальники знайшли у квартирі на підлозі ледь притомного 32-річного господаря. Вони вивели його на свіже повітря та викликали медиків», – каже Павло Франчук.

Медпрацівники надали врятованому чоловікові допомогу і госпіталізували його до Бердичівської міської лікарні. Попередньо потерпілому діагностували отруєння продуктами горіння та опік обличчя.

Пожежу рятувальники ліквідували за годину. Вогонь знищив облицювання стін та стелі у кімнаті, а також окремі речі домашнього вжитку.

 

Зі слів Павла Франчука, причину загоряння встановлюють фахівці.

Джерело

Новости Украины