На прощанні з донькою Дугіна депутат Держдуми перефразував нацистське гасло

На прощанні з донькою Дугіна депутат Держдуми перефразував нацистське гасло

Фото: t.me/Crexcrexcrex

У московському телецентрі «Останкіно» попрощалися з дочкою російського філософа Олександра Дугіна Дар’єю. На церемонію прийшли близько двох сотень людей, повідомив The Insider. Депутат Держдуми Леонід Слуцький, виступаючи з промовою, перефразував гасло нацистської Німеччини «Один народ, один рейх, один фюрер», пише » Медуза «.

— Незалежно від партій, підхід може бути лише один. Одна країна. Один президент. Одна перемога, – заявив голова ЛДПР.

У коментарі журналістам Слуцький спробував пояснити, що мав на увазі.

— Ми маємо право на різні позиції, але в основному ми маємо бути єдиними як ніколи раніше в нашій спільній новітній історії. Одна країна! Один президент! І одна перемога! — сказав він.

Також Слуцький заявив на прощанні, що Дугіна була «відважним журналістом, завдяки якому величезна кількість людей дізнавалися правду про злочини українського режиму», і «в результаті… ім’ям… Даші буде безумовно названо вулицю та площу… насамперед там — у звільненому від нацизму Києві”.

Олександр Дугін заявив, що «з дитинства чи не першими її словами, яким, звичайно, ми її навчили, була Росія, наша держава, наш народ, наша імперія», «вона загинула в ім’я нашої російської перемоги».

Депутат Держдуми, керівник фракції «Справедлива Росія — За правду» Сергій Миронов заявив, що “фашизм має бути знищений у своєму лігві, яке сьогодні, на жаль, у Києві. А замовники та творці цього фашизму сидять у Вашингтоні”.

Пропагандист Дмитро Кисельов сказав, що відповідь Росії має стати “безкомпромісною денацифікацією та демілітаризацією України” та покидьком “двомислення, яке було ще донедавна властивістю нашої інтелігенції і яке не раз призводило до великих трагедій”.

Довідка

Гасло «Один народ, один рейх, один фюрер» (або «Один народ, одна імперія, один вождь») було надруковано на плакатах із портретом Адольфа Гітлера. Під ним в Австрії проводився референдум за злиття з Німеччиною.

29-річна Дар’я Дугіна загинула внаслідок вибуху машини увечері у суботу. У неділю відповідальність за її вбивство взяла російська партизанська організація НРА. Однак у понеділок ФСБ заявила, що за терактом стоять українські спецслужби, а його виконавцем стала громадянка України Наталя Вовк.

Джерело

Новости Украины