Нардеп від Слуги народу повідомив, що став учасником смертельної ДТП


Нардеп від Слуги народу повідомив, що став учасником смертельної ДТП

Володимир Гевко (Фото — Facebook Володимир Гевко)

Заступник голови бюджетного комітету Верховної Ради Володимир Гевко (фракція Слуга народу) став учасником ДТП, у якому загинула людина. Про це повідомив у Facebook сам Гевко.

Читайте нас у Telegram: тільки важливі та перевірені новини

Гевко написав, що «сьогодні трапилася дорожньо-транспортна пригода, яка закінчилася трагедією. Одним з учасників цього жахливого інциденту був я, іншого лікарі, на жаль, врятувати не змогли».

Депутат висловив співчуття рідним та близьким загиблого та попросив у них вибачення. Він також заявив, що зробить усе, що в його силах, щоб сім’я загиблого отримала підтримку та допомогу.

За словами Гевка, він повністю співпрацює зі слідством, пройшов усі перевірки на алкоголь та наркотики, здав усі необхідні аналізи та готовий брати участь у всіх слідчих та процесуальних діях.

Гевка обрано народним депутатом Верховної Ради 9-го скликання по 167 округу (Тернопільська область) від партії Слуга народу.

  • 23 лютого 2023 року нардеп Олександр Трухін подав заяву про складання мандату після того, як визнав провину у спробі підкупити поліцейських після ДТП з постраждалими.

Джерело

Новости Украины