Наталія Бабенко з Енергодара – про роботу у стрічці «Найкращі вихідні» | Новости Энергодара

2 лютого в прокат виходить українська комедія «Найкращі вихідні». Одну з головних ролей у стрічці зіграла уродженка Енергодара Наталія Бабенко.

Наталія народилася та навчалася у нашому місті. Ще у школі вона чітко зрозуміла, що хоче стати акторкою, тож після 9 класу вступила до київського коледжу, а потім – до КНУТКіТ імені Карпенка-Карого.

Молода акторка відома глядачам ролями у серіалах, зокрема «Кріпосна», «Полонянка».  Минулого року Наталія виконала головну роль у спортивній драмі «Пульс», заснованій на реальних подіях. Тепер спробувала свої сили у комедійному жанрі.

До прем’єри стрічки «Найкращі вихідні» лишається трохи більше тижня, і напередодні події ми вирішили поспілкуватись з Наталією.

 

— Наталіє, минулого разу ми з вами говорили напередодні прем’єри спортивної драми «Пульс». Які відгуки отримала стрічка?

— Відгуки дуже хороші. Мені досі приходять зворушливі листи від глядачів. З подякою за стрічку та виконання, за мотивацію, за сльози та любов. І це неймовірно приємно, коли ти знаєш, що фільм не залишив людей байдужими, що він подобається та спонукає жити краще життя!

— Яким було ваше творче життя між «Пульсом» та «Найкращими вихідними»?

— Після зйомок «Пульсу» перед «Найкращими вихідними» в мене булі інші проекти: «Отречение», «Папаньки-3», «Кріпосна. Жадана любов», «Божевільні» та інші. До речі, «Божевільні» це теж повний метр, з дуже цікавою історією.

— Якби вам треба було розказати коротко про новий фільм, як би ви його охарактеризували, бо судячи з матеріалів про стрічку, ця комедія не схожа на жодну іншу, принаймні в нашому кінематографі.

—  Я би сказала, що це зібрання різноманітних історій, з класною музикою та пригодами в одному фільмі! Тож думаю, що він кожному прийдеться до душі!

— Чи легко вам далася роль у комедійному кіно?

— Я скажу, що для мене це новий жанр. Він складний, але цікавий и веселий! Для мене головне бути чесною та справжньою, не дивлячись на жанр. Сподіваюсь, все вийшло! Принаймні я дуже старалась!

— Розкажіть про свою героїню. Чи схожі ви з нею у житті?

— Мій персонаж Міра – така собі відмінниця, яка все тримає під контролем! Вона дуже зібрана та цілеспрямована настільки, що забуває про власне життя, в погоні за роботою.

Я теж цілеспрямована та люблю працювати, але разом з тим, не забуваю про себе, свої бажання та важливість відпочивати та отримувати приємні емоції!

— У матеріалах про актрису Наталію Бабенко часто можна побачити, що вам абсолютно не притаманна зірковість. Поділіться секретом, звідки у вас, будемо так говорити, імунітет від зіркової хвороби?

— Мені здається, що «зірковість», як ви кажете, притаманна людям з іншим вихованням. Я вдячна своїм батькам, за те, якою вони мене виховали. Коли людина росте в любові, повазі до себе та оточуючих, в родині, де сприймають тебе як особистість зі своїми бажаннями, своїм шляхом і підтримують тебе, то про «зірковість» не може бути мови!

Треба пам’ятати, що ти в першу чергу людина, і завжди залишатися нею!

— Традиційне питання: кого б ви запросили на перегляд «Найкращих вихідних?»

—  Я вважаю що це класна, легка комедія, в якій кожен глядач знайде щось для себе! Тому що ми поєднали чотири різні історії на одному музичному фестивалі! Тому я запрошую кожного українця насолодитись гумором, чудовою музикою та атмосферою літа, пригод і фестивалю!

Обов‘язково всі йдіть в кіно з 2 ЛЮТОГО!

— Дякуємо, Наталіє! Вітаємо з прем’єрою та бажаємо якомога більше цікавих проектів.

Источник

Новости Украины