Обстріл переправи під Антонівським мостом. ЗСУ знищили буксир окупантів


Обстріл переправи під Антонівським мостом. ЗСУ знищили буксир окупантів

Удар по Антоновській переправі (Скриншот відео)

Збройні Сили України під час обстрілу баржевої переправи під Антонівським мостом, який стався 3 листопада, знищили буксир окупантів. Про це у ранковому зведенні в суботу повідомив Генеральний штаб.

Підписуйтесь на LIGA.Бізнес в Telegram: коротко про важливе

«За уточненою інформацією, 3 листопада, в результаті вогневого ураження ворожої переправи поблизу населеного пункту Антонівка Херсонської області, було знищено буксир. Ще два плавучі засоби отримали пошкодження та потребують ремонту», – йдеться у зведенні.

Також військові заявили, що мають підтвердження вогневого ураження колони окупантів, яка чекала на переправу неподалік – в районі населеного пункту Ольгівка на правому березі Дніпра.

У зведенні повідомляється, що протягом минулої доби росіяни вели наступальні дії на трьох напрямках: Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському.

За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Білогорівка на Луганщині та Спірне, Бахмутське, Бахмут, Іванград, Кліщіївка, Озарянівка, Майорськ, Кам’янка, Первомайське, Невельське, Мар’їнка, Новомихайлівка і Павлівка Донецької області.

Росіяни завдали шість ракетних та 21 авіаційний удар, здійснили понад 60 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

  • Начальник ГУР Кирило Буданов заявив, що Україна розраховує звільнити Херсон у листопаді і це матиме «нищівний вплив» на громадську думку в Росії.
  • Генерал Михайло Забродський вважає, що для РФ було б «логічно» залишити Херсон.

Дивіться відео: HIMARS вдарив по баржевій переправі окупантів під Антонівським мостом у Херсоні

Джерело

Новости Украины