Під Кривим Рогом ЗСУ ліквідували майже півсотні окупантів та сім одиниць бронетехніки

На Криворізькому напряму фронту російські окупанти зазнали значних втрат у живій силі та техніці.

Про це повідомляє Відкритий із посиланням на Telegram-канал голови військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула.

За інформацією Оперативного угруповання військ “Каховка”, ліквідовано 47 окупантів та 7 одиниць броньованої та автомобільної техніки.

В свою чергу за словами голови військової адміністрації Кривого Рогу, оперативна ситуація на Криворізькому напрямі фронту напружена, але повністю контролюється Збройними силами України.

“За даними Генерального штабу ЗСУ та Оперативного командування “Південь”, основні зусилля противник зосереджує на недопущенні просування наших військ. Ворог намагається підтягувати резерви живої сили та техніки з кримського напрямку та проводить розвідку безпілотними літальними апаратами. У напрямку Сухий Ставок – Лозове окупанти спробували штурмувати наші позиції силами спецвзводу за підтримки БТР та танкового взводу. Ворог успіху не мав і відійшов із втратами. Ще раз наголошую, у нас потужні лінії оборони, у нас є зброя, у нас мотивовані війська, тому ситуація повністю контрольована”, – написав Олександр Вілкул.

Під Кривим Рогом ЗСУ ліквідували майже півсотні окупантів та сім одиниць бронетехніки

Олександр Вілкул

Раніше ми писали, що минулої ночі окупанти РФ завдали по Нікопольському району удару 20 реактивними снарядами.

Джерело

Новости Украины