Подоляк про звинувачення України у терактах: Галюциногени ведуть до втрати зв’язку з реальністю


Подоляк про звинувачення України у терактах: Галюциногени ведуть до втрати зв'язку з реальністю

Михайло Подоляк (Фото: пресслужба Офісу президента)

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк відреагував на постійні звинувачення Росією України у терактах. Про це він написав у Twitter.

Читайте нас у Telegram: тільки важливі та перевірені новини

За його словами, представникам Росії варто розуміти, що світ бачить війну та всі злочини окупантів наживо. 

«Розумію, що галюциногени різної генези ведуть до втрати зв’язку з реальністю. Спроби звинуватити Україну в терактах на Запорізькій АЕС, в Оленівці або у вибуху авто у Підмосков’ї не мають шансів», – написав він.

Увечері 20 серпня у Росії підірвали автомобіль російського пропагандиста Олександра Дугіна. Внаслідок цього загинула його дочка Дар’я, проти якої було введено санкції Великої Британії в рамках обмежень проти Росії за вторгнення в Україну.

  • Подоляк заявив, що Україна не має відношення до підриву Дар’ї Дугіної.
  • Нещодавно росіяни обстріляли колонію з українськими військовополоненими в Оленівці на тимчасово окупованій території Донецької області. У Генштабі заявили, що окупанти навмисно обстріляли колонію, щоб звинуватити Україну у «воєнних злочинах», а також приховати факти катувань та розстрілів українських бійців, які відбувалися за наказом російського командування та терористів ЛДНР.
  • 4 березня 2022 року РФ захопила Енергодар та ЗАЕС. Окупанти замінували її й неодноразово обстрілювали, звинувачуючи в цьому «ЗСУ з боку Нікополя». АЕС почали перепідключати до Криму.

Читайте також: Ядерний шантаж. Навіщо Росії ЗАЕС і як вона використовує її проти України

Джерело

Новости Украины