Покористувалися та викинули: мелітопольський гауляйтер Балицький не отримає бажаної посади

Попользовались и выбросили: мелитопольский гауляйтер Балицкий не получит желанную должность

Усі старання одного з найвідоміших колаборантів тимчасово окупованої частини Запорізької області виявились марними.

Зрадник Євген Балицький – особистість відома та одіозна. Колишнього нардепа-регіонала у 2020 році було обрано депутатом облради від "Опозиційного блоку", а після початку повномасштабного вторгнення росії на територію України він, працюючи на ворога, отримав посаду голови адміністрації Запорізької області.

За свою віддану службу зрадник Батьківщини отримав партійний квиток "Єдиної Росії" з рук першого заступника голови Ради Федерації Федеральних зборів рф. А 28 вересня разом з іншими зрадниками полетів до Москви відзвітувати перед царем про успішне проведення спектаклю під назвою "референдум". Загалом Балицький робив усе, щоб вислужитись перед своїм керівництвом та керувати "звільненими" територіями Запорізької області після оголошення результатів "референдуму".

Але яке ж було його розчарування, коли сьогодні заступник голови фракції "Єдина Росія" повідомив про те, що на тимчасово підконтрольних рф українських територіях працюватимуть нинішні депутати Держдуми. А самопроголошені представники влади від ЛНР, ДНР, Херсонської та Запорізької областей з'являться у Держдумі після виборів 2026 року. Тобто Балицький, як і решта зрадників, незабаром перетвориться на відпрацьований матеріал, який так і не дочекався обіцяних золотих гір.

Новости Украины