Президент: Активні бої відбуваються майже по всій лінії фронту

Президент: Активні бої відбуваються майже по всій лінії фронту

Фото: President.gov.ua

На півдні України, на Харківщині та на Донбасі зараз йдуть активні бойові дії. Про це повідомив президент Володимир Зеленський у традиційному зверненні до українців.

— Активні бойові дії відбуваються майже по всій лінії фронту – і на півдні, і на Харківщині, і на Донбасі. Особливо хочу сьогодні подякувати бійцям 56-ї та 110-ї бригад, які виявляють максимальну стійкість і героїзм на Авдіївському напрямку. Воїнам 53-ї та 93-ї бригад, які захищають Бахмутський напрямок, захищають мужньо, розумно, героїчно, — наголосив президент.

За його словами, ЗСУ та українські спецслужби докладають усіх зусиль, щоб кожен російський військовий відчув українську відповідь на терор, яку принесли росіяни на нашу землю.

— На всій тимчасово окупованій території України, від Криму до Харківщини, російська армія не має і не матиме жодної безпечної бази, жодного тихого місця. Наші захисники знищуватимуть усі склади, штаби окупантів, їхню техніку, де б вони не розміщувалися. Під Севастополем – отже, під Севастополем. Під Луганськом – отже, під Луганськом. Це українська земля, і окупанти можуть зробити лише дві речі: втекти чи здатися в полон. Інших опцій ми їм не залишаємо, – зазначив Зеленський.

Також президент закликав мешканців тимчасово окупованого Криму бути уважними та триматися подалі від російських військових об’єктів.

Джерело

Новости Украины