“Прикарпаттяобленерго” оновило черги вимкнень: тепер їх не чотири, а шість

АТ “Прикарпаттяобленерго” оновило черги, за якими в області за потреби вимикатимуть світло. Енергетики радять споживачам завчасно дізнатися свою чергу.

За інформацією НЕК «Укренерго», виробництва електроенергії наразі достатньо для покриття споживання. Однак, є ймовірність виникнення дефіциту в енергосистемі та застосування графіків погодинних вимкнень через проведення ремонтних робіт на пошкоджених енергетичних об’єктах у рамках підготовки до опалювального сезону.

“За той проміжок часу, поки графіки не застосовувались, ми доопрацювали схеми мереж та виокремили більше адрес, сформували нові шість черг замість чотирьох, заради соціальної справедливості”, – інформують прикарпатські енергетики.

Тому “Прикарпаттяобленерго” радить не чекати повідомлення про застосування графіків, а з’ясувати чергу вимкнень за своєю адресою уже зараз, передає “Галка”.

Раніше повідомлялося, що в “Укренерго” закликали заощаджувати електроенергію у вечірні години.

Де дізнатися свою чергу:

– сайт компанії, кнопка «Графіки аварійних вимкнень» або https://svitlo.oe.if.ua/ – перевірити чергу за номером особового рахунку, адресою, номером лічильника.

– сайт компанії, загальні переліки адрес за чергами: https://oe.if.ua/uk/sections/5e9f1c5fdb9c42704449b999#63db9f19db9c42416cf01727

– чат-бот у Viber https://chats.viber.com/oeifuabot, кнопка «Черга вимкнень».

Джерело

Новости Украины