Путін розуміє, що справи у нього погані, звідси і «візит» на окуповані території — США


Путін розуміє, що справи у нього погані, звідси і "візит" на окуповані території — США

Володимир Путін (Фото: EPA)

Російський диктатор Володимир Путін розуміє, що справи в армії РФ йдуть погано, а тому він влаштував «візит» на нібито окуповані території України. Про це на брифінгу повідомила речник Білого дому Карін Жан-П’єр.

Читайте нас в Telegram: тільки важливі та перевірені новини

За його словами, «візит» Путіна виглядає як індикатор, що в Кремлі знають — для Росії все йде «не дуже добре».

Вона наголосила, що диктатор безпосередньо чітко це усвідомлює.

«Можливо, він намагається якось згуртувати російське населення, бо знає, що його армія погано справляється», — сказала Жан-П’єр.

Представник Білого дому наголосила, що окупанти не мають жодних законних підстав, щоб претендувати на контроль над українськими територіями, а тому США продовжать підтримувати Україну.

  • У ніч проти 19 березня Путін нібито відвідував зруйнований і окупований Росією Маріуполь, про що заявляли російські пропагандисти. На відео розмови Путіна з «місцевими мешканцями» в Маріуполі був чути крик жінки: «Це все неправда, це все напоказ».
  • 18 квітня російські пропагандисти заявили, що Путін нібито відвідав окупантів РФ Херсонському напрямку та штаб терористів на Луганщині. На відео Путіна показували у підвальних приміщеннях, біля вертольота та на відкритій місцевості, за якою складно зрозуміти, де саме перебував диктатор РФ насправді.
  • «Він – людина-переляк». Секретар РНБО Данілов впевнений, що «жодний Путін» до окупантів не їздив.

Читайте також: Прем’єрка Литви про «поїздки» Путіна до окупантів: Хочуть показати, що жорсткий, як Зеленський

Джерело

Новости Украины