РФ готує провокації проти Зеленського – розвідка

РФ готовит провокации против Зеленского – разведка

Влада Росії готує провокації з метою дискредитації президента України Володимира Зеленського, заявляють у розвідці Міноборони.

"Адміністрація президента РФ погодила створення нової структури, афілійованої з російськими спецслужбами. Її головним завданням стане втілення інформаційної "акції", спрямованої на дискредитацію президента України Володимира Зеленського в країнах Західної Європи", – йдеться в повідомленні.

Зокрема, в РФ планують створити фейковий майданчик (сайт) так званого "Фонду Зеленського", на якому буде розміщена пропозиція до іноземних громадян і установ приєднатися до його "діяльності".

"Планується створення та подальша публікація "асортиментної лінійки Фонду" і реєстрація його на торгових майданчиках Європи. Роботу організаційної структури Фонду в країнах Європи планується розвивати за принципом "мережевого маркетингу". Це, на думку організаторів, дозволить активно поширювати вказану інформацію в європейському медіа-просторі", – заявляють у ГУР.

Зазначається, що наразі створено сайт "Фонду", підготовлено для поширення в соцмережах фейкові скриншоти начебто публікацій відомих ЗМІ про створення "Фонду", створено базу т.зв. "мережевих лідерів" і блогерів для подальшого поширення матеріалів, а також підготовлено меми і коментарі для соціальних мереж.

Запуск проекту очікується найближчим часом, повідомляють у ГУР.

https://ua.korrespondent.net/ukraine/politics/4504886-rf-hotuie-provokatsii-proty-zelenskoho-rozvidka

 

 

Новости Украины