Рятувальники нагадують громадянам про небезпеку під час святкування Новорічних та Різдвяних свят | Новости Энергодара

Новорічні та Різдвяні свята завжди асоціюються зі сміхом та веселощами. Але нерідко люди нехтують основними правилами пожежної безпеки і свято може перетворитись у трагедію. Аби не затьмарити Новий рік та Різдво потрібно до них ретельно приготуватись.

Тож, 23 грудня  рятувальники завітали до Енергодарській гімназії №1 та провели інформаційно роз’яснювальну роботу. Під час заходу, рятувальники звернули увагу на важливість дотримання правил безпеки під час встановлення ялинки та прикрашання її електрогірляндами, продемонстрували правила використання порошкового вогнегасника, також розповіли як правильно обрати, використовувати піротехнічні вироби.

Цього ж дня фахівці ДСНС на автостанції  та місцях масового перебування людей міста провели інформаційно роз’яснювальну роботу щодо забезпечення пожежної безпеки в побуті та під час святкування Новорічних та Різдвяних свят та про небезпечність використання піротехнічних виробів та при виявленні вибухонебезпечних предметів.

Наприкінці заходів рятувальники вручили листівки з основними правилами пожежної безпеки, дотримання яких збереже людське життя та майно від вогню.

Источник

Новости Украины