Росія програє війну з самого початку, але будуть «припливи та відливи» — адмірал Радакін


Росія програє війну з самого початку, але будуть "припливи та відливи" — адмірал Радакін

Тоні Радакін (Фото: EPA)

Армія Росії програє війну проти України від самого початку, але під час бойових дій можуть бути «припливи та відливи». Про це в ефірі ВВС заявив командувач британської армії адмірал Тоні Радакін.

Читайте нас у Telegram: тільки важливі та перевірені новини

За його словами, Росія на сьогодні програє війну й програє її із самого початку. Він зазначив, що побоюється використати «мову поворотного моменту».

«Це заплутаний конфлікт, що затягнувся, і є ймовірність, що він і надалі буде заплутаним конфліктом, що затягнувся. Херсон — це значне досягнення, але протягом всієї цієї війни будуть припливи і відливи», — сказав Радакін.

Адмірал підкреслив, що Росія продовжує зазнавати невдач, а Україна сповнена рішучості повернути свої території та успішно реалізує свої плани.

«Наша робота — підтримувати Україну, і підтримувати їх політично, дипломатично, у військовому відношенні», — резюмував воєначальник.

  • Також Радакін сказав, що президент Володимир Зеленський сам вирішить, коли потрібно вести переговори з Росією, а Велика Британія продовжить підтримувати Україну.
  • Звільнення Херсона не стане кінцем війни Росії проти України, а Вашингтон не тисне на Київ щодо переговорів з РФ, повідомляв радник президента США Джо Байдена з національної безпеки Джейк Салліван.
  • Президент США заявив, що війна триватиме доти, доки диктатор Володимир Путін не виведе війська з України.

Читайте також: Уоллес назвав відступ із Херсона «черговим стратегічним провалом» Росії

Джерело

Новости Украины