«Росіє, забери мене, я прошу тебе»: у поліції розповіли подробиці затримання напівголого чоловіка в Ірпені

"Россия, забери меня, я прошу тебя": в полиции рассказали подробности задержания полуголого мужчины в Ирпене

В Ірпені Київської області стався конфлікт мешканців одного з багатоквартирних будинків з напівроздягненим чоловіком, який на вулиці гучно звав на допомогу росіян та намагався потрапити до зачиненого двору.

Свідки події зняли відео та опублікували його у соцмережах. На ролику видно, як чоловік намагається перелізти через паркан, а потім починає кричати: "Росіє, забери мене. Росіє, я прошу тебе". Після цього чоловік починає вимагати віддати йому золото, та вказує пальцем на небо. Під роликом очевидці написали, що чоловік кидався камінням по автівкам, а сама подія сталась, нібито, на вулиці Новооскольській.

У поліції Бучанського району Київської області ТСН.ua розповіли подробиці інциденту.

 

"На спецлінію 102 було повідомлення про чоловіка, який кидався на людей та поводився неадекватно. Поліцейські виїхали на місце події. З’ясувалось, що у людини має місце психічне захворювання, було загострення. Поліцейські супроводили його до психіатрічного закладу. Поліція зареєструвала декілька звернень щодо пошкодження автівок", — повідомила нам речниця місцевої поліції Аліна Подрейко.

https://tsn.ua/exclusive/rosiye-zaberi-mene-ya-proshu-tebe-u-policiyi-rozpovili-podrobici-zatrimannya-napivgologo-cholovika-v-irpeni-yakiy-zvav-okupantiv-2151853.html

 

 

Новости Украины