Розкрилися нові обставини загибелі гауляйтера Михайлівки. Підірвали орки?

Вскрылись новые обстоятельства гибели гауляйтера Михайловки. Подорвали орки?

У гучній справі про підрив колаборанта під Мелітополем розкрилися нові подробиці. Небіжчик скаржився на орків.

Місцеві жителі підозрюють, що їхнього гауляйтера підірвали самі окупанти, оскільки останнім часом він шкодував, що працює на рашистів. Нагадаємо, що у День Незалежності України машина зрадника злетіла на повітря разом із ним.

– Незадовго до підриву він дозволив собі у приватних розмовах скаржитися на них та говорити, що шкодує про співпрацю з ними. До цього він активно готувався до референдуму, який хотіли провести 4 вересня, – кажуть мешканці Михайлівки.

Також місцеві розповідають, що після загибелі колаборанта рашисти просто озвіріли. Другий день поспіль озброєні військові рф викрадають зі своїх будинків людей, яких з якихось незрозумілих причин вважають причетними до вбивства Сушко, одягнувши їм на голову мішок, катують мирних громадян.

– У смт з кожним днем ​​життя стає складніше і гірше. Немає ліків, медицини, якісних продуктів, газу, зв'язку та інтернету. Орків у Михайлівці побільшало, вони переслідують людей із проукраїнською позицією, заселяються у чужі будинки, – діляться місцеві жителі.

Люди щиро сподіваються, що незабаром ЗСУ передадуть окупантам у Михайлівці полум'яне "привіт", щоб ті хоч на якийсь час відчепилися від мирних громадян.

Новости Украины