Розвідка про «ДРГ» у Брянській області: Трансформація РФ, росіяни воюють проти режиму Путіна


Розвідка про "ДРГ" у Брянській області: Трансформація РФ, росіяни воюють проти режиму Путіна

Нібито бійці «РДК» у Брянській області (Фото: скриншот із відео)

У Головному управлінні розвідки Міноборони назвали інцидент з «атакою ДРГ» у Брянській області РФ «продовженням трансформації» країни-окупанта. Про це повідомив представник ГУР Андрій Юсов у коментарі Hromadske.

Читайте нас в Telegram: тільки важливі та перевірені новини

За його словами, повідомлення про зіткнення у Брянській області — це продовження трансформації РФ, її очищення та звільнення від диктатури Володимира Путіна.

Він зазначив, що в Росії на сьогодні існує велика кількість міжнаціональних, міжетнічних, міжрелігійних, соціально-політичних та інших конфліктів.

Юсов нагадав, про публічну заяву «Російського Добровольчого Корпусу», який взяв на себе відповідальність за зіткнення.

«Це люди, які зі зброєю в руках воюють проти режиму Путіна і тих, хто його підтримує. Можливо, росіяни починають прокидатися, усвідомлювати щось і вживати якихось конкретних заходів», — наголосив розвідник.

  • Сьогодні у російських пропагандистських ЗМІ поширили інформацію про нібито «прорив» української диверсійно-розвідувальної групи у Брянській області. Повідомлення пропагандистів суперечать одне одному. Вони писали, що найближчим часом Путін проведе екстрене засідання Ради безпеки РФ. Проте спікер диктатора Пєсков спростував цю інформацію.
  • У Telegram-каналі «Русский Добровольческий Корпус» йдеться: «Прямо зараз на всіх інтернет-ресурсах ви можете побачити новини про «українські ДРГ», які вбили дітей, взяли заручників, але водночас спішно пішли тощо. Все це брехня кремлівських пропагандистів. «Русский Добровольческий Корпус» прийшов до Брянської області, щоб показати співвітчизникам, що надія є, що вільні росіяни зі зброєю в руках можуть боротися з режимом».

Читайте також: Україна не причетна до «атаки ДРГ» у Брянській області РФ, це місцевий спротив — Генштаб ЗСУ

Джерело

Новости Украины