Шахтар виставив на продаж цифрове поле Донбас Арени. Гроші підуть на допомогу Україні


Шахтар виставив на продаж цифрове поле Донбас Арени. Гроші підуть на допомогу Україні

Фото: Михайло Федоров / Facebook

ФК «Шахтар» став партнером державної платформи збору коштів для України United24. За словами міністра цифрової трансформації Михайла Федорова, в межах співпраці Шахтар виставить на продаж цифрове поле Донбас Арени.

Читайте нас в Telegram: тільки важливі та перевірені новини

«Цифрова версія легендарної Донбас Арени містить 154 000 пікселів. Фанати можуть придбати їх залежно від одного із шести рівнів пожертв. Наприклад, бронзовий піксель коштує 680 грн. Це окремий фрагмент поля розміром із футбольний м’яч — 22 кв. см», – розказав Федоров.

Детальніше про проєкт повідомляється на сайті Шахтаря.

Уболівальники, які візьмуть участь у проєкті Pitch In For Ukraine, отримають винагороду у вигляді PoP (Pixel of Pitch, або «піксель поля») – частки поля Донбас Арени, домашнього стадіону ФК «Шахтар» у Донецьку у форматі цифрового зображення.

Поле Донбас Арени надає можливість футбольним уболівальникам отримати 154 000 PoP на основі шести рівнів добровільних внесків на вибір, починаючи із суми в 15 фунтів стерлінгів. На кожному PoP буде ім’я людини, яка зробила добровільний внесок, та унікальний номер разом з ексклюзивним контентом для вболівальників на футбольний сезон-2022/2023.

Кошти від продажу розподілять між фондом Shakhtar Social, United24 та гуманітарними проєктами фондів Saving lives та KSE Foundation.

Продаж пікселів почнеться 23 серпня на сайті Pitch in for Ukraine.

  • 4 серпня стало відомо, що за кошти, зібрані платформою United24, вдалося придбати медичний гелікоптер для ЗСУ.
  • Партнерами United24 є Андрій Шевченко, бренд Balenciaga, гурт Imagine Dragons.

Джерело

Новости Украины